vrijdag 13 juni 2014

Monsters verjagen met goede schaduwen




We kennen ze allemaal wel; de films met schaduwen op de muur, moord en doodslag. Terwijl het buiten gewoon stormt en de eik van de buren gewoon heel hard zijn best doet om niet om te waaien en met de schaduw van zijn takken je de stuipen op het lijf jaagt. Schaduw kan hele gekke dingen doen, en ons heel erg laten schrikken. Als kind ben je ook doodsbenauwd voor alle gekke dingen die onder je bed kunnen liggen of in de kast zitten. Als die eenmaal weggejaagd zijn door je ouders dan zit er wel een schaduw op het plafond die de vorm aanneemt van een monster…
Maar gelukkig kan er met schaduwen veel meer, zo zijn er hele mooie filigrein lampen, deze zitten vol met kleine gaatjes die het licht heel erg mooi over de muur heen verdelen. Je ziet hele mooie patronen op de muur, mocht je kind nu heel erg bang zijn in het donker kan een nachtlampje heel veel goed doen, maar een lamp die vriendelijke schaduwen op de muur creƫert kan ook heel goed helpen. Een filigrain lamp kan je in vrijwel alle metaal kleuren krijgt waardoor er zeker een lamp bij zit die past in je interieur. Daarnaast wil elke ouder toch dat zijn of haar kind goed en diep slaapt. Kinderen hebben soms een extra zetje nodig om in slaap te kunnen vallen, en een lamp met goede schaduwen die de slechte schaduwen verslaat, kan daarbij een hele grote hulp zijn.
Wanneer je echter geen monsters hoeft te verslaan maar wel graag de muur bedekt wilt zien met schaduw en licht patronen kan een filigrain lamp op welke plaats dan ook in huis, voor een mooi patroon zorgen op de muur. Ze zijn te verkrijgen met vele patronen en in vele maten zodat je precies de lichtschakeringen kunt krijgen die je wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten